Jag är upprörd

Jag blir verkligen jätteledsen av människor som verkar vara så känslolösa gentemot den de är tillsammans med. Jag brukar som säkert många vet hänga rätt mkt på Familjelivs forum. Helt sjukt när jag inte har eller planerar barn, jag vet. Men det är så många sjuka diskussioner där! Jag brukar inte skriva så ofta. Men nu gjorde jag det för det var en tråd som jag reagerade extra mkt på.

Det var en tjej som hade jättemkt sex med sin pojkvän, hon tyckte det var viktigt att han fick komma ofta och att det var på grund av henne, ifall han onanerade skulle hon bli jätteledsen. Men hon fick onanerna - FÖR HON KOM JU ALDRIG AV SEX. Bara där ringer ju en liten klocka. Så jag svarade att jag inte har sex med min pojkvän lika ofta som jag tror att han vill. Och att vi kan gör annat trevligt också, att allt inte handlar om sex i ett förhållande.

Då börjar folk hoppa på mig från alla håll att jag är en dålig flickvän, att min pojkvän bara är tillsammans med mig för att han inte kan få något bättre ju nu. Osv, osv. När jag förklarar att så inte är fallet säger de bara emot. Killar kan inte vara lyckliga om de inte får ha sex precis så ofta som de vill. Man ska ställa upp minst varje dag tydligen, annars skaffar han sexet på ett annat ställe. Verkligen ingen verkade tro på att man kan vara lycklig och ha ett bra och trevligt förhållande om mannen inte får ha så mkt sex han vill. Mig veterligen är det olagligt att ha sex med någon som inte vill? Men det verkar visst vara så det ska vara. Usch vad ledsen jag blir. Man har alltid rätt att säga nej, vad fan sänder det där ut för signaler till unga tjejer som känner sig osäkra på dig själv?

Jag känner mig lyckligt lottad som har en pojkvän som är tillsammans med mig på grund av hur jag är som person, inte till följd av att jag är konstant sexuellt villig.




Nu kom jag och tänka på en av Lukas kompisar som frågade oss vad man ska göra med sin flickvän förutom att knulla och kolla på film. Det skrattar vi fortfarande åt ett år senare ^^




Jag förstår att ingen orkar läsa men jag blev ledsen och illa berörd över att ingen verkade tro på att man kan ha ett förhållande utan sex hela tiden helt enkelt.

Nyponbuskar, nyponbuskar, hela vägen nyponbuskar.

Jag kom och tänka på att jag inte skrivit på sistone, vilket kanske inte är så konstigt eftersom jag haft supermkt att göra. Jag hade redovisning i skolan i tisdags, och det gick över förväntan bra, vi var typ mkt mkt bättre än de andra grupperna om man får vara lite självgod sådär :D

Jag har varit sjuk också. Eller haft ont i magen så att jag knappt har kunnat gå. På vårdcentralen sa de att jag skulle återkomma nästa år, känns jättebra. Not.

Något kul har hänt också! Jag och Lukas ska åka och kolla på en lägenhet på söndag, i Bandhagen :) nära tunnelbanan och det verkar vara en fint område. Så vi hoppas på den!

Nu ska jag snart åka iväg. Och det har jag lite ångest över... Men det löser sig alltid på något sätt. Hörs senare!

Dagens kärlek, 21 november


Träningen idag gick kalasbra, jag orkade cykla 20 min i ganska högt intervall tempo utan att känna mig död.
Jag känner mig ytterst glad av mitt gymmkort på sats <3





Nervös som tusan

Jag ska om lite drygt en timme bege mig till le pendeltåg och åka på arbetsintervjun, jag börjar bli riktigt nervös. Vet inte vad dom ska fråga eller vad jag kan förvänta mig. Jag har pluggat på lite om företaget och valt ut mina bästa egenskaper (det finns ju så många ;) ) och allt sånt. Så det borde rimligtvis gå bra tycker jag.

 

Jag känner mig sådär 50-talspiffig dagen till ära. Har myst med min omoraliska Jukebox Collection hela dagen, mums.

Godmorgon!

Jag vaknade precis upp ur en ganska hemsk mardröm. Visst är det obehagligt när dom liksom dröjer sig kvar lite omedvetetet? Usch.

Idag ska dagen ägnas åt tentaskrivande, arbetsintervju och träning med Annie. Men först, lite frukost ackomanjerat av The Crew Cuts. ♥

Dagens kärlek, 18 november

JAG HAR FÅTT TILLBAKA MIN TELEFON!
De har bytt display och uppdaterat nåt. Jag befinner mig i lyckorus, nu kan jag skicka sms igen! Eller rättare sagt, nästa onsdag kan jag göra det, nu är det cirka 30 ören eller så på mitt kontantkort.



Åh, den tar så fina bilder att jag dör lite!
(för att vara en mobilkamera. alltså.)

RSS 2.0