Du får gärna komma hit och skrämma mörkret

Jag har varit i Vällingby idag och införskaffat mig ett par nya skor, smink, en tröja och lite bra och ha saker. Jag gick upp kl 7 imorse, det är stört tidigt för att vara mig!

Efter det har jag varit riktigt effektiv också, jag har hunnit tvätta, sortera kläder, städa lite och fixa klart Lukas födelsedagspresent. Nu ska börja packa tills imorgon så jag inte glömmer något och kanske om jag orkar ge mig iväg till det kära gymmet och cykla nån halvtimme. Men det är högst tvivelaktigt om jag orkar, jag kanske bäddar ner mig i sängen med min dator och kollar på web-tv istället.

För första gången på riktigt länge tycker jag faktiskt att jag förtjänar det!


Elefannnnnnt

Idag har jag spenderat i princip hela dagen på kvinnojouren. Jag bara skulle dit en liten snabbis och få kolla på hur själva lägenheten såg ut (känner mig utvald som fick se den först av alla på min kurs!), men jag fastnade och stannade i typ 4 timmar och pratade, det var trevligt. Det vore verkligen mitt drömjobb att få jobba med något sånt på heltid. Visst att man pratar om hemska saker och sen kommer jag antagligen få se ännu mer hemskt, men jag har aldrig upplevt en sån öppen och varm stämning förut. Och hon som jobbade där sa att jag fick komma dit och hälsa på fler gånger så det lär jag göra! :)

Snart ska jag till min kurator och direkt efter det åka till Jakan för BodyPump med Annie, ska bli kul!

Hörs senare eller imorgon eller så, puss.

Mina roliga dagar

Idag har jag gjort följande:

  • Ätit cheerios
  • Ätit kyckling med creme fraise och oystersås
  • Sökt bostad (hittade en asfin 4a, jag vill starta ett kollektiv!)
  • Kollat webb-tv
  • Läst bloggar
Snart ska jag typ klä på mig och allt sånt, ska till kvinnojouren och några timmar. Gud vad jag saknat att vara där, det blev ju flyttat från tisdag till onsdag den här veckan. Min dröm vore att få jobba med något sådant jämt. Inte behöva plugga sånt som egentligen inte är kul och göra en massa tråkigt ovärt pappersarbete, helt enkelt bara få hjälpa dom som behöver mest hjälp. Borde nog utbilda mig till socionom istället, men studiemotivationen dog lite den här veckan.

Pusshejs

Mina eftergymnasiala studier

Gissa vem som är första reserv till Socialantropologi I på SU i vår? :D

Mitt drömvardagsrum




Soffbord, IKEA
Soffa, IKEA (fast det vore ju snyggare med en från MIO faktiskt)
Soffkuddar, H&M Home
Geishor, Lagerhaus
Fotoram, Lagerhaus
Ljusslinga med körsbärsblommor, Bluebox
Taklampa, Orike Muth Design

Lite sådär japankitschigt i rött och rosa alltså. Mums!

Dåligt samvete

Idag på väg hem från skolan hittade jag ett jättestort Lagerhaus precis bredvid Stureplan, de hade verkligen MASSOR med fina saker där, såna saker som jag inte sett på något annat Lagerhaus, me like.

Mitt i allt ringde iaf min bror, han hade glömt sina nycklar och tyckte att jag skulle komma hem nu. Jaha, tänkte jag och blev lite irriterad. Men det visade sig att han hade fått lite dåligt samvete och köpt en stor påse nötkrokant åt mig som plåster på såren. Jag älskar dåligt samvete. På andra alltså, att ha det själv suger.

i'm a fool for you baby

Ne, asså. Jag borde faktiskt sova nu. Jag ska upp 8 imorgon, och jag har inte lyckats vakna före halv 10 på hela den här veckan. Lycka till till mig! Först ska jag bara vänta på att Lukas ska ringa och säga godnatt.

Det här måste vara det oviktigaste inlägget någonsin.

Just, det! Nu kom jag på en sak. Jag ska äta på tacobar imorgon :D det ser jag mkt fram emot, jag och Lukas har dragit ner på våra besök rätt rejält när vi räknade ut att ca 5 procent av alla våra pengar gick på det, det är stört mkt även om det inte låter så. För vi åt ju på en massa andra ställen också. Men nu har vi faktiskt blivit ganska ekonomiska, har de senaste veckorna ätit ute en gång och köpt B&J också bara en gång, jag är fett stålt måste jah seja!

Godnatt.


 

 







i'd give my everything to keep you,
for it breaks my heart when you're not there ♥


Dagens kärlek, 4 december

Jag följer inte Idol, har sett ungefär ett halvt avsnitt än så länge. Men jag är lite kär i Tove tror jag, hon är sjukt söt. Jag tänkte skriva att jag vill se ut som henne när jag blir stor, men hon är yngre är mig, typiskt. Jag tycker att hon sjunger sjukt bra också fast folk verkar tycka att Erik eller vad han nu heter sjunger bättre? Hon har en charmig röst, det tycker jag att man ska ha. Inte en tråkig á la Molly-som-är-17-men-låter-och-ser-ut-som-42-minst.


Jag skrek 'poesi' och du stod kvar på jorden och såg på

Just nu glider jag runt lite nyduschad här i lägenheten iförd mjukisbyxor och min pappas för stora grå kofta. Jag har det allmänt chill alltså. Skulle egentligen skrivit en skoluppgift var min plan, men jag fastnade i att fixa med Lukas födelsedagspresent. Han vet redan i princip vad han ska få. Eller inte den här presenten men den andra, jag är sämst på att hålla tyst om saker! Jag sa ungefär "jag måste hämta ut biljetter till en grej till din födelsedag idag, kan du kolla om jag har tillräckligt med pengar för det? och btw, håll onsdagen den 15:e öppen för då ska du få en överraskning, men lova att inte googla eller kolla på ticnet!" Två problem här, det var nära att han skulle få betala för sin egen present och samtidigt nästan veta vad det är. Men nu har jag lovat mig själv att vara knäpptyst om det här tills det gäller!

Jag ska kanske iväg på en julmarknad med some gurls from my class idag, får se om de andra pallar och jag har tid. Men det vore asnice :)



Jag skulle ta en lite mysig bild med min webcam. Den såg jätteljus ut först och sen? Då blev det såhär, hemskt mystiskt. Vad kan man göra åt det?

RSS 2.0