don't look too deep into those angeleyes

Det är svårt att inte bli en idiot när man är omringad av dem. Jag vill verkligen ändra på saker. På mig, på min inställning och på mitt liv. Jag blir så trött på att man alltid måste såra andra människor. Eller säga elaka saker bara för att se om de börjar gråta eller nåt, jag vet inte vad folk håller på med. Jag behöver en paus. Den här veckan ska jag avsluta en jobbig sak, men sen ska jag låta mig själv må lite bra också. Det har jag blivit så himla duktig på om jag får säga det själv och det får jag. Man ska aldrig låta människor dra ner en till deras nivå som jag låtit många göra förut. I'm done with that.

Det finns inget som botar sorg som disco, solsken och sodastreamat vatten.

Over and out.

Dekadans, dekadans

Nu har jag precis gjort mig i ordning färdigt och laddat min ipod. Jag ska gå till tåget om ungefär en halvtimme för att åka till Lukas jobb. Han jobbar bara halvdag idag så vi ska ta en prommis till Max i sjöstaden och äta lunch där. Sen ska vi åka till söder och äta glass och köpa scrapbookingpapper. Och efter det ska vi kolla på Johans spex, det blir nog en trevlig dag :)

Jag har märkt att det enda jag lyssnar på för tillfället är typ modern musik. Sån man spelar på uteställen. Sån som man kan veva till. Undrar helt ärligt vad det beror på. Har till och med lagt in en massa i min iPod, sjukt. Aja, det är nog bara en fas!

GAAAH, jag blir tokig på alla bredbandsreklamer. Har de alltid varit såhär irriterande?

Heidå.

PS. nu lyssnar jag på Cornelis för att väga upp all dekadans. hihi. puss.

kanske möter vi en vår igen

innan mörkret faller
ska jag lämna några varma rader
ska jag vara din starka vän
ska jag visa några bättre sidor
och lova dig nånting igen

innan morgonen kommer
ska jag vända alla kappor tillbaka
och lita mer på min kraft
ska jag hämta nånting jag förlorat
en vilja som jag faktiskt haft


jag har förlorat dagar och ett hopplöst år
jag har trampat upp stigar där gränserna går
och du blir aldrig en vän igen
en mot en
tills morgonen kommer

innan mörkret faller
vill jag reda ut några saker
inga rätt och inga fel
vill jag öppna för en vapenvila
du har din och jag har min del

och innan morgonen kommer
vill jag blöda några droppar mot stenen
det är tid för några tårar än
och göra klart för min norra stjärna
att jag aldrig ska ner igen

jag har förlorat dagar och ett hopplöst år
det är som jag känner när åskan går
och du blir aldrig en vän igen
en mot en
tills morgonen kommer
tills morgonen kommer

mina ögon för blöta
för att göra epilogen rättvis
jag orkar inga flera ord
inga krafter för en vacker utgång
jag lämnar inget dukat bord

men innan morgonen kommer
vill jag lämna några varma rader
kanske möter vi en vår igen
jag ångrar inga steg vid din sida
jag vattnar dina växter än

Solsken.

Nu börjar jag bli sjukt trött på att göra ingenting. Mitt liv känns lite som en väntan. Om 36 dagar flyttar vi till Sickla! Och det kommer bli bäst. Men vad ska jag göra så länge liksom? Jag är så exalterad att jag inte kan ta mig samman och göra något. Jag kanske skulle försöka bli expert på något under tiden jag väntar? Typ expert på håruppsättningar, det låter sofistikerat och bra. Eller inte, jag får se.

Idag har jag mejlat två förskolor och hoppas att någon har någon liten vikarieplats till mig. Annars blir det en fattig sommar och jag vill till Liseberg, Köpenhamn och Paris.

Puss ♥

Biffigt

Känner mig nyttig som aldrig förr, har ägnat ungefär 75 % av min vakna tid de senaste dygnen åt Sims 3. Min sim har blivit superstjärna, jag har lärt mig skriva autografer och nu har de precis fått en liten bebis! Livet är härligt.

Mitt liv är också ganska härligt, trots magont. Lukas lyckades äntligen ta sig hit vid typ 9 igår trots alla jäkla tåg som inte gick. Idag har vi kollat på film, ätit choklad och planerat upp allt inför flytten, det är lix bara 1 månad kvar drygt! GAaaah, eller nåt liknande. På torsdag är man tydligen ledig i alla fall, härligt!

Puss

Just det, vi flyttar på en tisdag när alla andra jobbar så vi planerar att bära allt helt själva, snacka om biffigt. För jag tror att det är en trappa upp utan hiss vi ska bo...

Yellow submarine

Idag vaknade jag tjugo i 8 och kände mig jättepigg. Nu har Lukas åkt till jobbet och Andreas är tydligen sjuk så han sitter här och spelar Yellow Submarine riktigt falskt och säger att han ska söka till Idol, härlig start på morgonen.

Dagens planer är typ träning, dusch och spela sims 3. Jag börjar nog med sims.

Puss

Debatt

Jag försökte ladda upp värsta tuffen bilden, men det funkade inte. Idag har jag lekt med Emma, vi har ätit kakor och druckit hallonsoda. Och pratat en massa och haft det väldigt trevligt helt enkelt :)

Nu ska jag kolla på Debatt bara för att Blondinbella är med, hujedamej.

RSS 2.0