Spännande helg!

Den här veckan har det varit mycket skola, hela 3 gånger. Känns lite väl massivt, haha. Då var jag ändå hemma en dag liksom, för att jag hade ont i huvudet. Men nu jag är ledig och har bara roliga saker framför mig. Tror jag. Lukas har fixat en överraskning som tydligen ligger "åt det här hållet", Kungsängen alltså och vi ska vara borta över natten. Jag har ingen aning hur det här kommer sluta ^^

Ikväll ska jag iaf hem till mamma för hon ska hjälpa mig göra mina inbjudningskort till min födelsedagsfest, de kommer bli jättesöta tror jag. Sen ska jag sova över där och vi ska kolla på film och sånt, kommer blir hur mysigt som helst!

Nu ska jag börja läsa boken om Nordirland som ska vara klar tills på måndag, hehe. Kommer nog säkert inte orka läsa hela.

Puss

Dagens kärlek, 3 mars




Jag har så många minnen till den här musiken. Jag kan fortfarande hitta lite lappar här och var när jag städar som Frida i min gymnasieklass har ritat på John Lennon under lektionerna. Vi var som helt besatta, kunde sitta flera timmar i sträck och lyssna på de här låtarna på hennes LP-spelare. Och tro att vi blev fulla på typ 4 cl vodka. Fina minnen :D

Beatlesnostalgi

Nu var det ett tag sen jag skrev som vanligt,hihi :)

Helgen var rätt chill, på fredag träffade jag och Lukas hans kompis Tom som var hemma några veckor från Afghanistan. Vi kollade på zombiefilm, spelade poker och shottade Sambuca, det var trevligt. Sen på lördagen åkte jag och Lukas till IKEA och köpte vår supersuperfina säng som vi har spanat på i ett halvår nu. En Malm ekfaner, 160 cm bred. I den sover man som en kung :D På söndagen städade vi och byggde ihop nattygsbordet.

IKEA-möbler är ju bäst, det är så himla kul att bygga ihop dom!

Nu har jag lyckats låta bli att äta något socker öht i 3 dygn också, huvudvärken börjar släppa lite grann och jag känner mig hyffsat pigg!

Snart är det dags för min 20-årsfest också. Ska bjuda typ alla jag känner! Eller inte riktigt, men många ska jag bjuda :) kommer nog bli trevligt. Tänkte försöka ha något slags 50-/60-talstema med musiken och dekorationer och sånt. Så nu sitter jag och lyssnar på Beatles och myser. Jag saknar verkligen för typ några år sen, när jag verkligen älskade Beatles. Det känns som att allt var mkt bättre då, men antagligen var det inte det, man är bara bra på att komma ihåg de bra sakerna :)

Dags att åka till skolan snart och ha seminarium, efter det ska jag bege mig till SATS Hötorget och köra Aerobics med Annie för andra gången den här veckan, vi är så sjukt duktiga!

Puss

RSS 2.0